În scopul Regulamentului General European privind Protectia Datelor (GDPR), aplicabil de la 25 mai 2018, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, navigarea pe site, urmata de completarea datelor personale in formularul pentru inscrierea consultantilor Betterware echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor descrisi mai jos si in Politica de confidentialitate pe care o puteti accesa aici.

1. Website-ul
Website-ul este administrat de un consultant independent.
Scopul acestui website este acela de a oferi celor interesati informatii despre activitatea unui consultant si beneficiile pe care acestia le pot avea in calitate de client direct.

Acest website poate promova produsele si ofertele, insa nu reprezinta pozitia oficiala a companiei. Informatiile sunt preluate si actualizate in concordanta cu ofertele publicate pe site-ul oficial .

2. Utilizatorii website-ului
Acest website se adreseaza persoanelor care doresc sa afle informatii despre activitatea de consultant si a promotiilor si ofertelor disponibile.

Pentru folosirea in bune conditii a Website-ului, utilizatorul are obligația de a citi cu atentie si de a respecta Termenii si Conditiile, precum si orice alte politici relevante ale Website-ului, asa cum acestea sunt afisate pe Website sau asa cum vor fi notificate utilizatorului la un anumit moment.

3. Politica de confidentialiate
Va rugam sa consultati aici politica de confidentialitate.

4. Acceptarea termenelor si conditiilor

Prin accesarea si utilizarea Website-ului, utilizatorul ia la cunostinta de si accepta prezentele Termene si Conditii, precum și celelalte politici relevante pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Acest website este administrat de un consultant independent, iar sursa imaginilor si informatiilor este website-ul www.Betterware.ro .